Railagenda 2017-12-22T13:29:02+00:00


In december is er altijd wat te doen

Sinterklaasritten, pepernootritten, stamppotritten, snertritten, glühweinritten, kerstritten, oliebolritten, of gewoon winterritten: in december is er altijd wel wat te doen voor de liefhebbers. Zelfs nu het jaar op z’n einde loopt, valt er nog het nodige te beleven in binnen- en buitenland.

Maar misschien blijft u met de feestdagen lekker thuis en oriënteert u zich liever op wat het nieuwe jaar te bieden heeft. Hoe dan ook: de redactie van de agenda heeft weer haar best gedaan om zo veel mogelijk informatie voor u te vergaren. Maak uw keuze uit de rode knoppen boven in dit scherm!

Treinstel 273 bij Bunnik op 21 maart 2012, foto Nico Spilt.

De traditionele Oliebollenrit van de NVBS op 29 december 2017 is uitverkocht. Maar misschien ziet u treinstel 273 die dag toevallig ergens rijden. De rit begint rond 10.00 uur op Utrecht Centraal en eindigt daar weer rond 16.00 uur. De route is een verrassing, maar uit welingelichte kringen vernamen wij dat hierbij het Groene Hart en de Kop van Noord-Holland worden aangedaan.

Print Friendly, PDF & Email

Over de Railagenda

Deze Railagenda is een service van NVBS Actueel. Organisaties op railgebied die een evenement willen laten vermelden, kunnen dit via e-mail aan ons doorgeven.

Meld een evenement

De redactie van de Railagenda baseert de informatie op gegevens van derden en is niet verant­woordelijk voor eventuele onjuiste meldingen of voor het al dan niet doorgaan van een evenement, railreis of excursie. Raadpleeg voordat u naar een evenement of bijeenkomst gaat altijd eerst de website van de organisator.

Samenstelling/redactie

  • Sjoerd Bekhof (eindredactie)
  • Paul van Baarle
  • Frits van Buren
  • Marc Schmitz
  • Arno Verhagen
  • John van der Wal

Foto’s: Sjoerd Bekhof, Paul van Baarle, René de Boon, Paul de Groot, Ernst van Gulden, Oege Kleijne, Cock Koelewijn e.a.