Beste spoorliefhebber,

Welkom bij het eerste nummer van NVBS Actueel, een extra service voor iedere spoor- en trambelangstellende. Met vele honderden hebben jullie je de afgelopen tijd ingeschreven voor deze digitale nieuwsbrief. Vanaf nu willen we maandelijks deze nieuwsbrief gaan versturen. Hierbij streven we naar verschijnen ongeveer een week na ons NVBS-tijdschrift ′Op de Rails′, dus omstreeks de derde vrijdag van iedere maand in je mailbox.

Uiteraard moet één en ander nog zijn vorm vinden, maar we willen jullie onder meer het volgende bieden met deze (gratis) nieuwsbrief:
Leuke weetjes en verhalen die met onze hobby te maken hebben. Dit kan variëren van een nieuwe actie met goedkope treinkaartjes tot een korte terugblik op een interessante gebeurtenis.
Extra aandacht voor boeiende activiteiten op railgebied. Niet noodzakelijkerwijs allemaal van de NVBS.
Een extra herinnering indien er mooie updates op de NVBS-website zijn verschenen, bijvoorbeeld een nieuwe thematische wisselexpositie of een belangwekkende toevoeging aan onze toch al grote beeldbank.
En nog veel meer!

NVBS-jubileum

Zo zullen we de komende tijd onder andere aandacht schenken aan ons jubileum; in 2016 zal de NVBS 85 jaar bestaan. Geen groots feest zoals in 2006, maar we zijn druk bezig om enkele leuke evenementen voor jullie te plannen.
Jubileumjaar of niet: we beginnen ieder nieuw jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Deze staat gepland op zaterdag 2 januari 2016, vanzelfsprekend in NVBS Centraal. Zie hiervoor ook deze pagina.

Forward deze nieuwsbrief

Wist je dat je deze nieuwsbrief eenvoudig door kunt sturen aan andere belangstellenden? Zie hiervoor de knop ‘forward’ onderaan deze nieuwsbrief. Natuurlijk is lidmaatschap van de NVBS geen vereiste om deze nieuwsbrief te kunnen ontvangen! Wel zal het incidenteel voorkomen dat we verwijzen naar onderdelen in het ledendeel van de NVBS-website. Hiervoor zal dan een log-in nodig zijn. Je hebt toch ook al een wachtwoord voor dit ledendeel?
Naast veel leesplezier met deze eerste digitale nieuwsbrief wil ik deze gelegenheid graag gebruiken om iedereen alvast prettige feestdagen en een goed, gezond en spoors 2016 te wensen.

Met vriendelijke groet,
Maikel Rörik

voorzitter NVBS

Print Friendly, PDF & Email