Presentatie reisprogramma 2019

Op zaterdag 1 december 2018 houdt de Stichting NVBS-Excursies in Amersfoort haar eigen ‘vakantiebeurs’. Op hoofdlijnen worden de vijf buitenlandse reizen voor 2019 doorgenomen, zodat je je agenda op die van ons kunt afstemmen en (oude en nieuwe) reisgenoten kunt ontmoeten. De presentatie duurt een uur en vindt twee keer plaats: om 12.30 en om 14.30 uur. Omdat er om 16.00 uur op dezelfde locatie een reünie wordt georganiseerd, zal de tweede presentatie naar verwachting veel belangstelling trekken. Zoek dus de rust en de ruimte op en kom om 12.30 uur naar Amersfoort. Koffie en een Goudse stroopwafel staan voor je klaar. Graag tot ziens in NVBS Centraal!

Met trams en oliebollen door Den Haag

HTM 58 en NZH A106 bij station Voorburg, 28 november 2015. Foto: Raymond Naber.

Zoals elk jaar sluiten we ook nu weer het excursieseizoen af met een Olie­bollen­rit. Op vrijdag 28 december 2018 maken we daartoe gebruik van de diensten van de Tramweg-Stichting als ‘Blauwe tram’ NZH A106 en ‘Buitenlijner’ HTM 58 op de baan komen voor een rit vanaf het Haagse Centraal Station via Kraayenstein naar Scheveningen en terug. In de remise Scheveningen worden glühwein en chocomel geserveerd en wordt de naam van de rit eer aan gedaan.

Er wordt veel belangstelling verwacht en daarom worden twee identieke ritten georganiseerd: de eerste tussen 9.30 en 13.00 uur en de tweede tussen 13.00 en 16.30 uur. De ledenprijs bedraagt € 32, drank en oliebollen inbegrepen. De inschrijving start op vrijdag 9 november 2018 als de aankondiging in Op de Rails en op de website verschijnt. Sluit het jaar feestelijk af en ga mee met de Oliebollenrit!

Ronald Bokhove


Print Friendly, PDF & Email

Stichting NVBS-Excursies

Al sinds de oprichting in 1931 organiseert de NVBS excursies en speciale ritten. Tegenwoordig is de organisatie hiervan in handen van de Stichting NVBS-Excursies (SNE). De SNE organiseert zowel eendaagse excursies als meerdaagse buiten­landse reizen. Alleen NVBS-leden met hun introducé’s kunnen zich aan­melden.

Algemene informatie over de SNE: www.nvbs.com/excursies

Aankondigingen van reizen en excursies vind je hier.

Voor de brochure met het programma van 2018 klik hier (pdf)